trainen - Reisverslag uit Felgentreu, Duitsland van Maart en Henk - WaarBenJij.nu trainen - Reisverslag uit Felgentreu, Duitsland van Maart en Henk - WaarBenJij.nu

trainen

Blijf op de hoogte en volg Maart en Henk

18 Maart 2007 | Duitsland, Felgentreu

Dag,

Sinds eergisteren ben ik bij mijn broertje in de buurt van Berlijn.
Vlak bij zijn woonplaats Felgentreu, begint de grootste skate en fietsbaan van Europa (zie daaroe ondermeer www.flaeming-skate.de)
Gisteren maakte ik er een tocht van 107 km.Het was bijna een heel rondje. Het weer was in de ochtend goed, maar in de middag begon het te betrekken. De skatebaan is speciaal aangelegd en voert door prachtige natuur. Natuurklijk zou het aardig geweest zijn als ik dit tochtje (nog niet eerder maakte ik een tocht die zo lang was)met Henk had kunnen afleggen. Maar Henk zal ongetwijfeld de voorbije dagen ook wel vanaf Reek gefietst hebben. Hij is erg fanatiek en fietst ook lekker snel op de racefiets.

Vanmiddag de 17e maakte ik een tochtje op de fiets naar Luckenwalde, dat was heen en terug zo'n 27 km . Wel waaide het hevig en haalde ik niet meer dan een 18,5 km gemiddeld per uur.(Dat kwam ook doordat ik in Luckenwalde erg langzaam reed, omndat ik op zoek was naar een bepaald gebouw, dat ik overigens niet vond. De andere reden was dat mijn polarhorloge storing kreeg toen ik over zeer hobbelige weg reed, toen vielen al mijn waardes weg; juist het eerste deel van de route liep erg snel omdat ik toen veelal windaf reed. Maar dat eerste deel van een 9 km werd naderhand niet meer bij de eindregistratie teruggevonden.Of ik snap de horloge nog niet heel goed..)

Morgen bij redelijk weer wil ik weer een tochtje maken over een deel van de skatebaan. Dan zal het wel drukker zijn dan vrijdgamiddag, omdat er meer recreanten/professionals zullen fietsen of skaten.

Groet

Maart

p.s. Ik merk dat ik nog niet heel goed met dit medium om kan gaan. Komt nog wel. Leer iedere dag bij..En dat geldt ook qua uithoudingsvermogen met fietsen en het leren verdrasgem vanhet smalle fietszadel (het zijn de zitbotjes, vlgs Henk die getraind moeten worden. We hebben nog een kleine 5 weken alvorens we vertrekken..Kan nog veel getraind worden.

Groeten